Om

Hos Jagtforsyningen har vi specialiseret os i lokkefugle til jagt på land og på vand. Vores fokus er på produkter der adskiller sig fra de produkter der allerede er på markedet. Vi ønsker at tilføje nogle produkter, der har høj kvalitet, men som forbedrer oplevelsen ved at gå på jagt.

Vores lokkeænder og lokkegæs adskiller sig markant fra normale lokkefugle. Alle vores lokkefugle er lavet i et skum materiale, der er fleksibelt, og dermed kan foldes sammen, således det ikke fylder ret meget. Derudover er det muligt at lave detaljegraden af lokkefuglene særdeles høj, så de bliver meget livagtige. Vi har holdt fokus på de små detaljer, således er der taget hensyn til UV genskin, hvilket er en vigtig detalje især ved gæs.

I modsætning til klassiske lokkefugle, vejer vores lokkefugle ikke særlig meget. En lokkegås med jordspyd vejer ca. 150 gram, hvilket betyder man nemt kan medbringe et stort antalt alene. Fordi skum materialet er fleksibelt er lokkefuglene heller ikke så skrøbelige som traditionelle lokkefugle, dermed falder flock og andre overfladebehandlinger ikke så nemt af, og lokkerne bevarer deres livagtige udseende længere tid.

Vi bruger selv vores lokkefugle til jagt, og få hele tiden nye ideer til forbedringer og nye produkter. Skulle der være nogle produkter du mener mangler i vores sortiment er du meget velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre vores yderste for at hjælpe.